Takk for at du registrerte din detaljering Power Ceramic Coating-garanti.

Les vilkårene og betingelsene fullstendig før du godtar dem og fullfører søknaden din. Du må skrive ut eller lagre en kopi av vilkårene på datamaskinen din hvis du trenger dem for referanse.

Detailing Power-garantien dekker deg for spesifikke problemer med overflaten på bilen din, for eksempel oksidering av maling og flekker, og bidrar til å utvide det «nye» utseendet på bilen lenger. Det er viktig at du gjenkjenner at overflaten på bilen din kan bli kompromittert for tidlig gjennom feil vaskingsteknikk og bruk av understandardprodukter eller utstyr til bilpleie. Ved å følge vår enkle bilvaskguide nedenfor og bruke detaljen Power-serien av etterpleieprodukter, designet for å fungere sammen med våre ultra-holdbare, keramiske belegg, vil bilen beholde utstillingslokalet i årene som kommer. For kunder som ikke har tid til å vedlikeholde bilene sine selv, eller som foretrekker å overlate dette til ekspertene, tilbyr vårt team av akkrediterte detaljister over hele verden en rekke etterbehandlingspakker.

Ditt Detailing Power-belegg dekkes bare av garanti når det påføres av en akkreditert detaljist eller godkjent forhandler og etter fullføring av vår online garantiregistrering. Vær oppmerksom på at garantien din bare er gyldig i land der Detailing Power har distribusjon (tilgjengelig via forhandlere eller et akkreditert detaljernettverk).

Det er ditt ansvar å registrere bilen din for garanti, hvoretter bilen er underlagt vilkårene og betingelsene her. Garantien må registreres senest 30 dager etter at behandlingen er påført bilen din. Vær oppmerksom på at garantier ikke kan overføres og kan bare innløses av den opprinnelige kjøperen på bilen som ble registrert. Kjøretøyinspeksjonsplan For å opprettholde Detailing Power-garantien din, må du besøke Detailing Power Accredited Detailer som påførte originale belegg hver 12. måned i garantiperioden (5 år) – med mindre du har endret adresse, hvis dette er tilfelle, vennligst send garanti @ detailingpower. com

Dette er slik at de kan inspisere bilens finish og gi deg råd om vedlikehold av bilen din. Denne inspeksjonen er gratis og kan ordnes på et passende tidspunkt. Vær oppmerksom på at denne inspeksjonen ikke dekker noen valeting, og at bilen din skal være tilstrekkelig ren til at den kan utføres. Med detaljering av keramisk belegg er bilens eksteriør beskyttet med fem års garanti. Detaljering av kraft vil beskytte den behandlede overflaten under vilkårene og betingelsene som er oppført nedenfor. Skulle de behandlede biloverflatene bli skadet, tresaft, insektsprut, fugleskritt eller solens skadelige UV-stråler, vil Detailing Power reparere eller rengjøre (etter eget valg) og trekke tilbake det skadede området uten kostnad for eieren.

Garantibetingelser og unntak I tilfelle skade på fabrikkmalt overflate på bilen din forårsaket av kollisjon, ulykke, hærverk eller mishandling, kan kjøretøyet føres til en registrert Detailing Power Accredited Detailer for ombehandling av de skadede områdene for eierens eller forsikringsselskapets regning. Eieren må presentere en kopi av garantidokumentet og godkjenningskoden for garantien før bilen trekkes tilbake.

Denne garantien dekker ikke steinsprut, overflaterust, ødeleggelse, unormalt kjemisk nedfall eller søl, ubehandlet panelreparasjon eller erstatning, riper, skrubbsår, produserer ufullkommenhet eller malingsfeil som maling som flasser, skreller, fremmedlegemer i maling, appelsinskall eller klar pelseparasjon. Vær oppmerksom på at denne garantien ikke dekker overflater av sateng eller matt maling.

Garantibetingelser Hvis det oppstår skade på kjøretøyet ditt under garantiperioden, og eieren mener at denne garantien kan være aktuelt, bør følgende prosedyrer følges: a) Gi straks beskjed til Detaljkraft ved garanti@detailingpower.com, følgende informasjon skal leveres: navn, telefonnummer, garantienummer, med en kort beskrivelse av skaden eller feilen b) Detaljeringskraft kan da ordne en vurderer til å inspisere kjøretøyet i normal arbeidstid på et sted som er nominert av dem c) Hvis Detailing Power godtar kravet, vil vi avtale et gjensidig tidspunkt for reparasjon og behandling av skaden eller feilen d) Unnlatelse av å fremsette krav innen 30 dager etter at problemet har blitt synlig, vil frita detaljeringskraften for ethvert juridisk ansvar Garantien gjelder ikke i tilfelle: a) Skader ved kollisjon, hærverk og brannskader av enhver beskrivelse b) Behandlet overflate som kommer i kontakt med fargestoffer og maling c) Farging eller misfarging eller annen defekt som følge av feil produksjon d) De behandlede områdene blir ikke endret i allikevel, fjernet eller overbelagt med forskjellige produkter

%d bloggers like this: