Hvorfor velge Detailing Power?

Detailing Power tilbyr kvalitetsprodukter som er grundig testet for å tilfredsstille behovene til profesjonelle detailere.

Hos Detailing Power skal du være sikker på at vi gjør alt for å levere de mest innovative løsningene innen bilpleie, både til privatpersoner og profesjonelle aktører.

Basert på teknologisk ekspertise, lang erfaring og et konstant ønske om kundetilfredshet, sørger vi for å alltid kunne tilby de beste produktene på markedet. 

I jakten på perfeksjon har vi testet og forsket på utallige produkter, innhold og merkevarer. Vår visjon er å levere de mest teknologisk avanserte produktene til svært konkurransedyktige priser.

Tid er mangelvare, og vi i Detailing Power er fullt klar over dette. Derfor kan du alltid stole på at våre produkter er av høy kvalitet, samtidig som de skal effektivisere din bilpleie. Vår ekspertise kommer av flere års erfaring med utvikling og forbedring av produkter innen bilpleie.

Detailing Power tilbyr komplette løsninger innen bilpleie. Våre markedsledende produkter kommer med alt av nødvendig tilbehør og detaljerte instruksjoner. På denne måten kan man enkelt oppnå de beste resultatene.

Alle produkter hos Detailing Power kommer i spesialdesignet emballasje. Slik får kundene våre den nødvendige informasjonen om produktet og bruken av produktet. Sjekk ut vår vaskeguide eller vår unike garanti.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål til produkter eller produktanbefalinger. 

Unik teknologi

Detailing Power Ceramic Coating teknologien 

33666

DP Ceramic Coating er en 2-komponent Ceramic Coating med basecoat og topcoat. 
Topcoaten er helt unik i form av selvhelbredende egenskaper, i tillegg til at den bidrar til å beskytte laget med basecoat. Vår Ceramic Coating er ekstremt vannavvisende og har selvrensende egenskaper som rett og slett må oppleves. 

Detailing Power Lakk korrigering sett

Vi har et stort utvalg rubbingprodukter og poleringsmidler som bidrar til å gi den perfekte finishen.
Våre Powercut produkter er designet for å fjerne selv de tyngste riper, og passer til både hard lakk og myk lakk. Produktene er utviklet for å fungere sammen med våre Detailing Power Pads. Settet gir et plettfritt resultat og er enkelt å bruke.